Search
  • Hyphen Studio

The exterior is exactly what it’s supposed to be but the interior is far away from its potentials!

Lawrence Park Residence is done .While the construction has been 100% loyal to the architectural design, the interior design is not following the main design concept ,as the result a unique project turns to an ordinary one with luxury finishing. this happens when the interior designer is not capable of keeping aligned with the architect and tries to impose his/her own statement on someone else’s creature.

Many things could be better in Lawrence park residence; the central free-standing stairs was supposed to show itself as a sculpture, the emphasizing feature wall of the dining room had to be the one facing the stairs, the family room’s wall unit shouldn’t be symmetrical and the free-standing wall behind the living room that is wrapped with U-shape glazed facade had to be one continuous element in that floating double-height space …

The architectural design was so sufficient that the house just needed to be finished with the utmost simplicity and minimalism, instead it’s overwhelmed with so many excessive decorative elements.




19 views0 comments

Recent Posts

See All